top of page
Bloemenkunst
IMG_2819 2022-04-28 07_56_27_edited.jpg

BLOEMENKUNST

FLOX bloemen zijn zo mooi, dat je ernaar kunt blijven kijken. Toch adviseren we om de bloemen minstens elk kwartaal te wisselen, zodat ze mee kunnen gaan met de seizoenen in de natuur. Zo heb je altijd de laatste bloementrend in huis, in design vazen die passen bij het boeket. Wij zorgen voor een set van bloemen met bijpassende vaas die past bij jouw wensen en behoeften.

 

Bloemen brengen positiviteit en zorgen voor verbinding tussen mensen, we vinden het daarom belangrijk om hier goed zorg voor te dragen. 

Duurzaam

DUURZAAM

De kunstbloemen van FLOX zijn een duurzaam alternatief voor snijbloemen. Onze bloemenkunst wordt niet steeds weer ingevlogen uit verre landen, of gekweekt in kassen. Dat scheelt veel energie, pesticiden en water. Bovendien verdwijnen kunstbloemen niet in de groenbak na een dag of 10. Wij selecteren bloemen van duurzame en hoogwaardig geproduceerde materialen. Nu is dat in de praktijk vooral zijde en plastic, we houden nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

 

FLOX kunstbloemen blijven eindeloos mooi. We kunnen ze dan ook blijven (her) gebruiken in boeketten. Hoe langer we kunstbloemen gebruiken, hoe groter de bijdrage aan een beter milieu.

IMG_2820 2022-04-28 07_56_26_edited.jpg
Gemak
IMG_2817 2022-04-28 09_15_23_edited.jpg

GEMAK

Elke dag genieten van bloemenkunst, zonder dat het je moeite kost? Het kan met onze FLOX abonnementen in hoogwaardige kunstbloemen met bijpassende design vaas.

 

FLOX kunstbloemen verwelken niet, vallen niet uit, schimmelen niet, krijgen geen bacteriegroei in het water en zijn hypoallergeen. Simpelweg je boeket en vaas uitzoeken of in ontvangst nemen, neerzetten en genieten dus!

BESPAREN

FLOX bloemen brengen veel: bijvoorbeeld vrolijkheid en verbinding door mooie gesprekken (‘Zijn dit echt kunstbloemen?’). Tegelijkertijd besparen ze ook veel. Zoals water, transport, energie en landbouwgrond, hetgeen voor snijbloemen nu eenmaal veel gebruikt wordt.

 

Het scheelt ook tijd en moeite om bloemen uit te zoeken en te verzorgen. Bovendien bespaar je met een FLOX abonnement makkelijk 30% in je kosten ten opzichte van een vergelijkbaar snijbloemenabonnement.

Tel uit je winst.

IMG_7072_edited.jpg
Besparen
bottom of page