top of page
FLOX Flowers, kunstbloemen voor events

KUNSTBLOEMEN VOOR EVENTS

Heb je binnenkort een bedrijfsevenement dat je wil opfleuren met bloemen? Denk dan ook eens aan kunstbloemen. Ze zijn er in allerlei kleuren en maten waardoor je ze perfect af kunt stemmen op de thema’s van je event. Wij komen ze neerzetten, en weer ophalen zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke zaken die bij een event komen kijken. Tot slot zijn kunstbloemen duurzaam. In plaats van echte bloemen te kopen en na het evenement weg te gooien, hergebruiken wij de kunstbloemen. Dit helpt om afval te verminderen en het milieu te sparen. Het is een geweldige manier om je bedrijfsevenement milieuvriendelijker te maken en tegelijkertijd kosten te besparen. 

FLOX Flowers, kunstplanten en projecten
Voorbeelden kopen

KUNSTPLANTEN & PROJECTEN

We merken dat bedrijven naast bloemen steeds meer behoefte hebben aan kunstplanten en bomen. Te veel (of te weinig) lichtinval en klimaatbeheerssystemen in kantoren zijn verre van ideaal voor echte planten. Daarnaast zit je vaak aan dure onderhoudscontracten vast. Ook kunstplanten zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Je hebt er nooit meer onderhoud aan en je kunt ze zelfs in de donkerste hoeken of in de felle zon plaatsen, ze blijven mooi. Kunstplanten leveren ook nog eens een aanzienlijke besparing op. Met de combinatie van een kunstbloemenabonnement en kunstplanten creëer je maximale impact! Uiteraard kunnen planten en bomen ook los van bloemenabonnementen worden verzorgd.

VOORBEELDEN

Ter inspiratie een aantal voorbeelden van mogelijke boeketten en vazen. De bloemen kunnen per steel worden gekocht. Je kunt natuurlijk ook je eigen vaas gebruiken om daarin een mooi boeket samen te stellen. 

FLOX project Óbidos: een combinatie van bloemen, planten en bomen op een prachtige locatie aan de Herengracht. 

  • een abonnement bestaande uit een groot aantal FLOX boeketten in designvaas die we per seizoen wisselen

  • 2 jasmijnbomen en 1 bloesemboom op maat gemaakt

  • diverse planten en bomen in bijpassende designpotten

bottom of page